Τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, επισκέφθηκαν σήμερα, Δευτέρα 17/8/2015, ο Δήμαρχος Λαρισαίων - Αντιπρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. & Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας, Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Παναγιώτη Νταή, και τον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας, Πολιτισμού & Αλληλεγγύης, Δημήτρη Δεληγιάννη, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, συζητήθηκαν ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, οικονομικά θέματα, ζητήματα διαχείρισης απορριμμάτων, καθώς επίσης και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης - Αποχέτευσης. 

“Η ανταλλαγή απόψεων και τεχνογνωσίας σε πολλά ζητήματα είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ιδιαίτερα στην παρούσα κρίσιμη περίοδο, που διανύουμε, γι' αυτό και δεν  θα πρέπει να αφήσουμε αναξιοποίητη καμία συνεργασία”, τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Βάμβουκας, προσθέτοντας ότι τα πολιτικά ζητήματα της χώρας και τα μεγάλα προβλήματα χρηματοδότησης ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό διάστημα την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα του πολίτη και είναι σε θέση,  γνωρίζοντας τι συμβαίνει στην πράξη, να συμβάλλει στην ανόρθωση της χώρας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Νεκτάριος Αλεξανδράκης, Πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη, Διοικητικών Υπηρεσιών, Γεώργιος Πουλιδάκης, και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., Αντώνης Σχετάκης.

Νωρίτερα, ο κ. Καλογιάννης ως Αντιπρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. επισκέφθηκε τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων, στις Μουρνιές, όπου τον υποδέχτηκαν ο κ. Σχετάκης και ο Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας Δ.Ε.Υ.Α.Χ., Κώστας Στεργιάννης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης εξετάστηκαν τα προβλήματα λειτουργίας των Δ.Ε.Υ.Α.. ο συντονισμός των περαιτέρω ενεργειών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α., ιδιαίτερα σχετικά με τα θέματα της πρόσληψης του αναγκαίου προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία των Δ.Ε.Υ.Α., καθώς και η φορολόγηση των κερδών των Δ.Ε.Υ.Α.