Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Τόσκας, που βρέθηκε στη Λάρισα με αφορμή την αντικατάσταση της διοίκησης της Ταξιαρχίας Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης που εδρεύει στον Τύρναβο, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του, το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.

Στη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και την κατάσταση που διαμορφώνεται στο χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και τις αναγκαίες ρυθμίσεις στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Δήμου .

Παράλληλα συζητήθηκε το θέμα των στρατιωτικών εγκαταστάσεων στον Δήμο, έγινε ενημέρωση του υφυπουργού για τις  πιο συγκεκριμένες πλέον προτάσεις που επεξεργάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου, μετά την συνάντηση με το γραφείο αξιοποίησης της περιουσίας του Υπουργείου και το έγγραφο του δημάρχου Λαρισαίων προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Ο υφυπουργός εξέφρασε τη ειλικρινή διάθεση του για προώθηση του θέματος μέσα σε πνεύμα συνεργασίας και στη βάση του αμοιβαίου συμφέροντος.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας κ Δημήτρης Μαβίδης και ο δημοτικός σύμβουλος κ Μάνθος Σαρρής.