Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν και φέτος κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου οι προσφορές συμπολιτών και επιχειρήσεων προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων. Όπως φαίνεται το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, συνεχίζει να αγγίζει και να συγκινεί τους Λαρισαίων.

Ετσι, για μια χρονιά ακόμα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεσσαλικού Θεάτρου Κώστας Τσιάνος, προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου και να ενημερωθεί για τις ανάγκες και την πορεία του.

Συγκινητικές ήταν επίσης οι προσφορές μαθητών σχολείων της πόλης. Τις τελευταίες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμο Λαρισαίων πρόσφεραν τρόφιμα οι μαθητές του 26ου,13ου,9ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας καθώς επίσης και του 4ου Νηπιαγωγείου Λάρισας .

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ 2410255876 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ 2410680243.