Οι “εκτός εαυτού”, το γνωστό και αγαπημένο λαρισαϊκό συγκρότημα, θα δώσει συναυλία στο προαύλιο του Μύλου του Παππά την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού “Χριστούγεννα στην πόλη-Κάθε μέρα γιορτή”. 

Τη μπάντα αποτελούν ο Χρήστος Παπαχρήστος - φωνή και ακουστική κιθάρα, Αλεξανδρος Τσιωνάς - φωνή και ηλεκτρική κιθάρα, Μιχάλης Ζουριδάκης - πλήκτρα και φωνή,Αρετή Παπαναστασίου - φωνή και Αντρέας Ζαμπούλης στα τύμπανα. 

Τα μέλη του συγκροτήματος μετράνε στο χώρο της μουσικής πάνω από μια εικοσαετία και έχουν στο ενεργητικό τους πάρα πολλές συνεργασίες με επωνύμους καλλιτέχνες. 

Ο καθένας τους ψάχνει και τα δικά του μουσικά μονοπάτια σε προσωπικές επιλογές αλλά όταν συναντιούνται μαζί επί σκηνής το αποτέλεσμα είναι αυτοσχεδιασμοί σε γνωστά ποπ ροκ τραγούδια, ελληνικά και αγγλικά, αλλά και θαυμάσιες επιλογές από την έντεχνη ελληνική σκηνή που κάνουν το αποτέλεσμα εκρηκτικό. 

Εξάλλου όταν υπάρχει αφοσίωση, επιμονή, χιούμορ, ταλέντο και πάθος γι αυτό που κάνεις δε θα μπορείς να περιμένεις κάτι λιγότερο. 

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οι εκτός εαυτού σας περιμένουν να διασκεδάσετε μαζί τους το απόγευμα της Κυριακής εκεί γύρω στις 7 και βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας!