Ο Τύρναβος αν και έφτασε το παιχνίδι στα… μέτρα του κόντρα στην Ζάκυνθο δέχθηκε στο 89’ την ισοφάριση και έτσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει την πρώτη του νίκη στα πλέι άουτ (2-2).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους καθώς στο 11' κέρδισαν πέναλτι. Ο Καραμανλής το εκτέλεσε αλλά ο Πολίτης απέκρουσε κρατώντας το 0-0.

Στο 23' μάλιστα ήταν η Ζάκυνθος που πήρε προβάδισμα με τον Βαρέλα μετά από πάσα του Οικονόμου. Δώδεκα λεπτά αργότερα όμως ο σκόρερ του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο άφησε με δέκα την ομάδα του, καθώς είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή για «θέατρο». Οι γηπεδούχοι είχαν καλή ψυχολογία μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα και ισοφάρισαν με τον Ποκόνγκ στο 37'.

Το δεύτερο ημίχρονο κυλούσε με τον Τύρναβο να πιέζει για το γκολ που θα του έδινε τη νίκη. Τελικά η υπεροχή του καρποφόρησε στο 85' όταν ο Ποκόνγκ με νέο σουτ έβαλε μπροστά το συγκρότημα του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

Εκεί όλοι πίστεψαν ότι ο Τύρναβος θα πανηγύριζε τη νίκη, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρισμάρεβιτς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-2).

Πλέον τα πράγματα για τον Τύρναβο αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία γίνονται πολύ δύσκολα, ενώ η Ζάκυνθος έχει σαφώς περισσότερες ελπίδες...

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Στεργιανός, Καραμανλής, Σουλιώτης (53' Κυριάκος), Λαμπρόπουλος, Ντατίδης (46' Όττα), Μιλουτίνοβιτς, Γεωργίου (78' Κισκαμπάνης), Ποκόνγκ, Γκούρτσας.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Στασινόπουλος, Νόνης, Κρισμάρεβιτς, Κυριακίδης, Μπλέτσας (87' Βυθούλκας), Οικονόμου, Ευθυμιάδης (74' Λέκκας), Βαρέλα, Πιτταράς, Κρολ (44' Τσόπελας).

Τύρναβος 2005 (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Σουλιώτης (53’ Κυριάκος), Λαμπρόπουλος, Στεργιανός, Καραμανλής, Ποκόνγκ, Νταντίδης (46’ Όττα), Γεωργίου (80’ Κισκαμπάνης), Μιλουτίνοβιτς, Γκούρτσας.

Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Νόνης, Στασινόπουλος, Ευθυμιάδης (75’ Λέκκας), Κυριακίδης, Κρισμάρεβιτς, Μπλέτσας (86’ Βυθούλκας), Οικονόμου, Πιτταράς, Βαρέλα, Κρολ (45’ Τσόπελας).

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική play out Βορράς

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αγροτικός Αστέρας 0-1

Αιγινιακός – Πιερικός 3-0 α.α

Τύρναβος – Ζάκυνθος 2-2

Αναλυτικά η βαθμολογία για play out Βόρειος όμιλος

1. Αγροτικός Αστέρας 9

2. Αιγινιακός 8

3. Ζάκυνθος 7

4. Αναγέννηση Καρδίτσας 6

5. Τύρναβος 2

6. Πιερικός 1

Η επόμενη 4η αγωνιστική play out Βορράς

17:00 Αγροτικός Αστέρας - Αιγινιακός

Πιερικός - Τύρναβος 0-3 α.α.

17:00 Ζάκυνθος - Αναγέννηση Καρδίτσας

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική play out Νότος

Ηρακλής Ψαχνών – Ερμιονίδα 2-0

Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός 0-1

Επισκοπή – Καλλιθέα 0-2

Αναλυτικά η βαθμολογία για play out Νότιος όμιλος 

1. Παναιγιάλειος 12

2. Ερμιονίδα 11

3. Αχαρναϊκός 10

4. Καλλιθέα 9

5. Ηρακλής Ψαχνών 6

6. Επισκοπή 0

Η επόμενη 4η αγωνιστική play out Νότος(13/05)

17:30 Ερμιονίδα - Παναιγιάλειος

17:30 Αχαρναϊκός - Επισκοπή

17:30 Καλλιθέα - Ηρακλής Ψαχνών