«Μετά το τέλος της παρέλασης άκουσα με πολύ προσοχή τις διαμαρτυρίες του Προέδρου της Ένωσης Αναπήρων Πολέμου του Νομού Λάρισας.  Μου περιέγραψε την εικόνα της εγκατάλειψης των αναπήρων από την Πολιτεία και μου ζήτησε να μεταφέρω στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ότι αυτοί που θυσιάστηκαν για να είναι η πατρίδα σήμερα ελεύθερη, δεν μπορεί να είναι «θύματα» των μνημονιακών πολιτικών.

Μου τόνισε, μάλιστα, χαρακτηριστικά, ότι δεν είναι δυνατόν να τους αναλογεί μία πενιχρή σύνταξη ολίγων εκατοντάδων ευρώ. Του υποσχέθηκα, ότι θα μεταφέρω τα όσα μου είπε και οφείλω να συμπληρώσω, ότι η όποια κυβέρνηση, όποιου κομματικού χρώματος, πρέπει να ακούει και να στέκεται με σεβασμό απέναντι σε αυτούς τους αγωνιστές, που έτσι και αλλιώς, τόσα χρόνια μετά τον πόλεμο του ’40, έχουν μείνει πια ελάχιστοι. Θα πρέπει να τους τιμούμε».  Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ μετά την λήξη της παρέλασης στη Λάρισα, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκεί επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου υπογράμμισε και το εξής: «Εκείνος ο αγώνας που ξεκίνησε τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου του 1940, ήταν αγώνας ενός ολόκληρου έθνους, ενός ολόκληρου λαού που αντιστάθηκε και πολέμησε ενωμένος, μακριά από κομματικές λογικές και με μόνο γνώμονα την πατρίδα, απέναντι στις δυνάμεις του Άξονα και του φασισμού.