Σε ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα στις εκλογικές συζητήσεις των Λαρισαίων έχει αναχθεί το τι συμβαίνει με τον Χρήστο Ζώη

Ο πρώην βουλευτής έχει να εμφανιστεί δημόσια από την 1η Δεκεμβρίου, όταν το όνομά του ενεπλάκη στην ίδρυση κόμματος από τον Τάκη Μπαλτάκο. Μπορεί ο Ζώης να κράτησε αποστάσεις από το εγχείρημα, άφησε όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Μπαλτάκο στο μέλλον. Την περασμένη Δευτέρα, όμως, ο πρώην συνεργάτης του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι το κόμμα του, οι "Ρίζες", δεν θα κατέβει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αλλά στις επαναληπτικές, εφόσον γίνουν.

Τι σημαίνει αυτό για τον Χρήστο Ζώη;

Τέσσερις μόνο μέρες από τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης ψηφοδελτίων στον Άρειο Πάγο, ο Χρήστος Ζώης δεν έχει δώσει... σημεία ζωής. Παραμένει άγνωστο αν προσπαθεί να σχηματίσει πανελλαδικά ψηφοδέλτια για τη Νέα ΜΕΡΑ, πράγμα που φαντάζει απίθανο αυτή τη στιγμή, ή αν περιμένει τον Τάκη Μπαλτάκο.

Πάντως η ιστοσελίδα του κόμματός του παραμένει ανενεργή από τις Ευρωεκλογές, ενώ ο ίδιος μπορεί να tweetάρει κάθε μέρα, χωρίς όμως να ανοίγει τα χαρτιά του για τις επερχόμενες κάλπες.