Κοσμοσυρροή χθες το μεσημέρι στο «Διβάνη» της Λάρισας, καθώς κατέφθανε το… ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού. Για την ακρίβεια έρχονταν ο Θεοδωράκης και οι υποψήφιοι του Επικρατείας με το γνωστό κομματικό βαν που γυρίζει όλη την Ελλάδα.

Στην είσοδο, στον πεζόδρομο, περίμεναν κάμερες και δημοσιογράφοι αλλά το μεγάλο νταραβέρι γίνονταν στο φουαγιέ το οποίο είχε κατακλυστεί από τους υποψηφίους των τεσσάρων Θεσσαλικών νομών, διαφημιστές, και πάσης φύσεως προεκλογικούς… νταλαβερτζήδες.

Πολύ κουβέντα και για τα πιθανά εκλογικά ποσοστά αλλά και για την μία, τουλάχιστον, έδρα την οποία οι «Ποταμίσιοι» πιστεύουν ότι θα κατακτήσουν στη Θεσσαλία. Που θα πάει αυτή; Κανείς δεν ξέρει. Και όσοι νομίζουν ότι θα κάτσει στη Λάρισα ας μην είναι και τόσο βέβαιοι, μπορεί να πέσει στο Βόλο ή ακόμα και στα Τρίκαλα. Παράδειγμα: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, του Καμμένου, την τελευταία φορά τα πήγαν πολύ καλά. Ήταν τέταρτο κόμμα με 20 βουλευτές, αλλά η μοναδική έδρα του κόμματος στη Θεσσαλία ήταν αυτή της Μαγνησίας…