Στην αναμονή βρίσκονται δεκάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί για την έναρξη του προγράμματος της Πρόσθετης Διδακτικής στήριξης των ΕΠΑΛ.  Παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Παιδείας έχει ολοκληρώσει όλες τις διαδικασίες και οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης απέστειλαν τα σχολεία στα οποία θα πραγματοποιηθεί η Πρόσθετη Διδασκαλία εντούτοις δε δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για να καταθέσουν οι εκπαιδευτικοί τις αιτήσεις τους.

Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση ενώ βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν το Πάσχα. Ακόμα και αν η προκήρυξη ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα, αυτή θα χαθεί καθώς έχουμε την αργία της 25ης Μαρτίου ενώ θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι θα μεσολαβήσουν κάποιες μέρες για την κατάθεση των αιτήσεων και για την ανακοίνωση των ονομάτων όσων επιλεχθούν.

Στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας θα λειτουργήσουν 12 Κέντρα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης και συγκεκριμένα 4 στη Λάρισα (1ο, 4ο, 6ο ΕΠΑΛ Λάρισας (Εσπερινό), 1ο ΕΠΑΛ Ελασσόνας, 3 στη Μαγνησία, 2 στα Τρίκαλα και 3 στην Καρδίτσα. Πότε;