Μια 40χρονη Ρουμάνα ήταν τελικά η άστεγη γυναίκα που πέθανε κάτω από τη γέφυρα της οδού Κοζάνης, το βράδυ της Τετάρτης στη Λάρισα. Η συγκεκριμένη γυναίκα, που βρίσκεται στην πόλη μας για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν γνωστή στις κοινωνικές δομές του Δήμου, καθώς πριν λίγο καιρό είχε λάβει σχετική υποστήριξη. Ήταν όμως από τις περιπτώσεις που είχε επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής καθώς είχε εγκαταλείψει την εστία της το τελευταίο διάστημα.

Ο τραγικός θάνατός της όμως, ξαναφέρνει στο προσκήνιο το μεγάλο πρόβλημα των αστέγων που υπάρχει και στην πόλη μας, άσχετα αν η στρεβλή εικόνα της ευμάρειας με τις πολλές καφετέριες μας κάνει να εθελοτυφλούμε.

Άλλωστε, η Δημοτική Αρχή, στην προσπάθεια της να βρει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα έχει προχωρήσει στον εντοπισμό των αστέγων της πόλης, καταμετρώντας περίπου τριάντα πέντε, χωρίς όμως να αποκλείεται ο αριθμός να είναι ακόμη μεγαλύτερος. Εκείνο που προέχει τώρα, είναι η προσπάθεια που ξεκίνησε ώστε να στεγάζονται αυτοί οι άνθρωποι να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.