Με τρεις αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στην καλοκαιρινή προετοιμασία που πραγματοποιήθηκε στο Λευκώνα Σερρών, με διοργανωτές τους Ολυμπιονίκες του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, Μιχάλη Μουρούτσο (Χρυσός Ολυμπιονίκης), Έλλη Μυστακίδου (Ασημένια Ολυμπιονίκης), Αρετή Αθανασοπούλου (2 συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες και χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια).

Ο σύλλογος συμμετείχε με τρεις μικρούς αθλητές, όπου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με περισσότερους από 300 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, υπό την καθοδήγηση των Ολυμπιονικών μας. Καθημερινά διπλές προπονήσεις και δραστηριότητες για όλους τους αθλητές, διατηρώντας ένα όμορφο και δημιουργικό κλίμα μεταξύ χτίζοντας φιλίες ετών.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους Ολυμπιονίκες και να τους θέσουν ερωτήσεις για την αθλητική τους πορεία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους για την πρόσκληση και για τις εμπειρίες που αποκόμισαν. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει για την σεζόν 2023-2024, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.acdiaslarissas.com