Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας – Αλέξης Μπατζανούλης, ενημερώνουν τους φιλαναγνώστες της πόλης ότι προέβησαν στην αγορά μιας σειράς νέων βιβλίων.

Οι νέοι τίτλοι βιβλίων καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος αναγνωστών, τόσο της Βιβλιοθήκης ενηλίκων, όσο και της παιδικής-εφηβικής Βιβλιοθήκης.

Παράλληλα, πληροφορούμε ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη-Αλέξης Μπατζανούλης είναι εμπλουτισμένη με βιβλία ελληνικής και ξένης πεζογραφίας, επιστημονικά, ιστορικά, εκπαιδευτικά καθώς και της τοπικής μας ιστορίας  και πολλά άλλα που καλύπτουν αρκετούς τομείς όλων των ηλικιών.

Καταβάλλοντας  προσπάθειες να υποστηρίξουμε την ανάγκη των συμπολιτών μας για πρόσβαση στη γνώση και στην ανάγνωση, η Δημοτική Βιβλιοθήκη στέκεται αρωγός στα μέλη της, προσδοκώντας στην ενεργή συμμετοχή και άλλων πολιτών μικρών και μεγάλων.

Υπενθυμίζεται ότι η Βιβλιοθήκη του Δήμου λειτουργεί καθημερινά ως εξής:

Δευτέρα 14:00 έως 20:00 

Τρίτη-Παρασκευή 08:00 έως 14:00

Προς διευκόλυνση και άμεση ενημέρωση για το υλικό της βιβλιοθήκης, το κοινό μπορεί να επισκέπτεται τον ηλεκτρονικό κατάλογο στο https://larissalib.openabekt.gr/

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

ΑΛΕΞΗΣ  ΜΠΑΤΖΑΝΟΥΛΗΣ

ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Ταχ. Δ/νση: Χατζηγιάννειο (Ρούσβελτ 59)

Ταχ. Κώδικας: 412 22

Τηλέφωνο: 2410-671173,2410-618753

e-mail: edimovivlio@hotmail.gr