Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός που συνεχίζει τις επαφές του με φορείς, εν όψει των εκλογών της Κυριακής.

Ο Κώστας Αγοραστός συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΓΝΛ Γρηγόρη Βλαχάκη και συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό και εργαζομένους ευχαριστώντας τους για τη συλλογική προσπάθεια και τον συνεπή, ανιδιοτελή αγώνα που καθημερινά δίνουν στην υπηρεσία ασθενών και πασχόντων.

«Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας θέλουμε μια ισχυρή κρατική υγεία για να σώζονται ζωές και για να μην πάει χαμένος ο κόπος και οι προσπάθειες που καταβάλλουν οι γιατροί μας και το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

«Στηρίξαμε και στηρίζουμε το κρατικό σύστημα υγείας με περισσότερα από 100 εκ. ευρώ χρηματοδοτώντας την αναβάθμιση κτιριακών υποδομών, νέες πτέρυγες σε Νοσοκομεία, νέα Κέντρα Υγείας, σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, νέα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ, Κινητές Μονάδες και προσλήψεις επικουρικού προσωπικού. Κάθε επένδυση στην υγεία, είναι προσφορά στον άνθρωπο».

Από την πλευρά τους οι γιατροί ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την ενίσχυση των Κλινικών του Νοσοκομείου με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα που χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και για την νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου, η κατασκευή της οποίας αναβαθμίζει τις κτιριακές υποδομές και το επίπεδο των υπηρεσιών υγείας στη Λάρισα και σε όλη τη Θεσσαλία.