Ο Δήμος Τυρνάβου προέβη σε εκτεταμένη αναβάθμιση του φωτισμού σε κεντρικούς δρόμους.

Ειδικότερα ο Δήμος Τυρνάβου προέβη σε αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων φωτισμού με νέα φωτιστικά σώματα τύπου led στον οδικό άξονα που διασχίζει την πόλη του Τυρνάβου (από την γέφυρα του Τυρνάβου μέχρι και τα φανάρια στην έξοδο προς Δαμάσι).

Επίσης ο Δήμος Τυρνάβου προέβη σε αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων φωτισμού με νέα φωτιστικά σώματα τύπου led στη βόρεια είσοδο του Τυρνάβου (από τον κυκλικό κόμβο έως και τα πρώτα σπίτια της πόλης του Τυρνάβου).

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας ανέφερε τα εξής:

«Με μεγάλη ευχαρίστηση διαπιστώνουμε την ολοκλήρωση ενός έργου άκρως σημαντικού πρωτίστως ασφάλειας, εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και με εξαιρετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Συγκεκριμένα με τον νέο φωτισμό βελτιώνεται σημαντικά η οδική ασφάλεια, μειώνεται το κόστος ενέργειας του Δήμου ενώ αποδεικνύουμε έμπρακτα την περιβαλλοντική μας ευαισθησία.

Τέλος αναβαθμίζεται αισθητά η καθημερινότητα των πολιτών και εμπεδώνεται ένα αίσθημα ασφάλειας.

Επιπλέον εάν στην ανωτέρω αναφερόμενη αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων συνυπολογίσουμε τα φωτιστικά που τοποθετήθηκαν στην νέα κεντρική πλατεία του Τυρνάβου όπως και στην αστική ανάπλαση του Τυρνάβου καθίσταται σαφές πως έχει πλέον επέλθει ουσιαστική και αισθητή βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας φωτισμού στην πόλη του Τυρνάβου».