Η ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά τις αρνητικές δημοσιεύσεις που παρατηρεί για την καθαριότητα καθισμάτων του γηπέδου, διευκρινίζει ότι καταβάλει τα μέγιστα σε κάθε εντός έδρας αγώνα ώστε η έδρα μας να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και στο αυτονόητο θέμα καθαριότητας και υγιεινής. Υπενθυμίζουμε ότι επιστρέψαμε σε ένα γήπεδο όπου για αρκετά έτη δεν είχε δραστηριότητα και έχει μετατραπεί σε καταφύγιο πουλιών με ότι αυτό συνεπάγεται. Γενικότερα όλη η περιοχή του Μεζούρλου αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα κι έχουμε απευθυνθεί στην υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων, ελπίζοντας να ανταποκριθεί στις εκκλήσεις μας και να μας δανείσει ένα από τα ειδικά εκπαιδευμένα γεράκια για ένα ικανό διάστημα. Το ζητάμε εδώ και τρεις μήνες αλλά σε αυτή τη χώρα όταν υπάρχουν εκλογές τα πάντα παραλύουν για μήνες επίσης!

Ενημερώνουμε ότι σε κάθε αγώνα απασχολούνται 18 άτομα μόνο για την καθαριότητα και από τις αναφορές που έχουμε παρουσιάζεται μια αξιοπρεπής κατάσταση τουλάχιστον στο 90% των κτηριακών εγκαταστάσεων και των κερκίδων με εικόνες και videos μετά από κάθε εργασία ενώ γίνονται και αυτοψίες. Μπορεί κάποιος να δει τα εκατοντάδες κοράκια και περιστέρια και λοιπά πτηνά ακόμα και κατά τη διάρκεια των αγώνων μας στις οροφές πάνω από τις κερκίδες. Όντως στα άκρα υπάρχουν σημεία με εικόνες βρωμιάς αλλά, αν δεν είναι κακοπροαίρετες οι κριτικές και η λαχτάρα μερικών να αναδείξουν το καθετί αρνητικό, δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν 16000 καθίσματα να είναι τέλεια με την παραπάνω κατάσταση που περιγράφουμε και αντιμετωπίζουμε ενώ ταυτόχρονα γίνονται εργασίες πολυδάπανες για τη συντήρηση του γηπέδου και των χώρων που απαιτούν ανακαίνιση. Αυτό που παρατηρούν μερικοί και το αναγνωρίζουμε είναι η δραστηριότητα των πουλιών από το απόγευμα του Σαββάτου που τελειώνουν οι εργασίες καθαρισμού έως το μεσημέρι της Κυριακής που αρχίζει ο αγώνας.

Να αναφέρουμε ότι έχουμε στη διάθεσή μας αναφορές για ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία σε καθημερινή βάση προβοκάρουν την ομάδα και το έργο της, μηδενίζοντας με κάθε ευκαιρία το παραμικρό για δημιουργία εντυπώσεων, γνωρίζοντας ήδη και συγκεκριμένα πρόσωπα με ονοματεπώνυμο πίσω από τις “μάσκες”. Eίναι επίσης γεγονός ότι αρκετοί δείχνουν εικόνες εγκατάλειψης πριν αναλάβει η ΑΕΛ το γήπεδο κάτι που αποτελεί “fake news”.

Τέλος στις σκέψεις μας είναι ως ύστατη λύση η κάλυψη των καθισμάτων πριν τον αγώνα με νάιλον αφού καθαριστούν. Λαμβάνουμε υπόψη τις εικόνες και τις κριτικές, πιέζουμε για καλύτερα αποτελέσματα και ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων μας όπου βρίσκουν ατέλειες και την αναγνώριση για θετικά βήματα σε πολλά επίπεδα που κανείς δεν αναπαράγει με την ίδια ευκολία.