Η μεγαλύτερη εκδήλωση του Δήμου Ελασσόνας, η πιο ευφάνταστη, και πολύχρωμη γιορτή, φτάνει στην κορύφωση της με την Καρναβαλική Παρέλαση αυτή την Κυριακή 17 Μαρτίου και ώρα 16:00 στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας.

Ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με κάθε συναρμόδιο φορέα και υπηρεσία, είναι απολύτως έτοιμος να υποδεχθεί τους επισκέπτες της πόλης και φέτος.

Λαμπεροί παρουσιαστές της μεγάλης Καρναβαλικής Παρέλασης με τη συμμετοχή 23 ομάδων και πάνω από 1300 καρναβαλιστών, θα είναι η τηλεοπτική παρουσιάστρια Άννα Ζηρδέλη και ο ραδιφωνικός παραγωγός Άνδρέας Νικούλης.

Πρόκειται για δύο ξεχωριστούς επαγγελματίες που θα αναλάβουν την παρουσίαση, δίνοντας παλμό στην μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Λίγα λόγια για τους παρουσιαστές:

Η Άννα Ζηρδέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελασσόνα, ενώ πλέον μένει μόνιμα στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και υποκριτική, ενώ σε ηλικία 15 ετών είχε την πρώτη της επαφή με τον χώρο των ΜΜΕ μέσω του ραδιοφώνου Party 97.1 στην Ελασσόνα.

Παράλληλα με τις σπουδές της στις Σέρρες ασχολήθηκε με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών σε τοπικούς σταθμούς και στην συνέχεια βρέθηκε με μεταγραφή στο Μακεδονία TV, στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι».

Το 2015 απέδειξε ότι ήταν η πλέον κατάλληλη για τον ρόλο της συμπαρουσιάστριας, δίπλα στη Μαρία Μπεκατώρου, στην πρωινή εκπομπή του Ant1 «Πρωινό Σου-Κου». Για το αντισυμβατικό πνεύμα που τη χαρακτηρίζει, ενδεχομένως και για την ιδιαίτερη «τρέλα» της, όπως η ίδια την αποκαλεί, η Άννα Ζηρδέλη δεν σταματά να τολμά κ να δοκιμάζει πράγματα.

Έχει συνεργαστεί τηλεοπτικά μέχρι σήμερα με την Φαίη Σκορδά, την Κατερίνα Καινούργιου, την Ελεονώρα Μελέτη και φέτος την παρακολουθούμε καθημερινά στο πλευρό της Κατερίνας Ζαρίφη στο Open tv στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη».

Ο Ανδρέας Νικούλης από το 2006 έως και σήμερα έχει αναλάβει τα ηνία του Ράδιο Ελασσόνα 88.4, το οποίο λειτουργεί από το 1989, συνεχίζοντας το έργο του πατέρα του. Ως δημοσιογράφος καλύπτει με ρεπορτάζ τα τοπικά και αθλητικά δρώμενα της περιοχής και Δευτέρα με Παρασκευή στο ραδιόφωνο επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή «Πτήση 8.84», με νέα, ειδήσεις και συνεντεύξεις που αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Νομού Λάρισας και όχι μόνο.

Έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια μέλος διοικήσεων και εκπρόσωπος τύπου σε αθλητικά σωματεία της Ελασσόνας (Π.Σ.Ελασσόνας- Π.Ο.Ελασσόνας-Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας). Είναι επαγγελματίας dj ενώ τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο εκφωνητής της ΠΑΕ ΑΕΛ.