Δεκατέσσερα χρόνια παραμένει ασύλληπτος ο Βασίλης Παλαιοκώστας και το ερώτημα είναι ένα, ζει ο Έλληνας φαντομάς; Η ιστορία του most wanted Έλληνα καταζητούμενου φαίνεται πως ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας μας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η ζωή του θα γίνει ταινία ή σειρά.

Το «Outlaws: The Good Thief», το podcast που αφηγείται την ιστορία του Παλαιοκώστα, σύμφωνα με το Mega, έγινε το δημοφιλέστερο στην Αμερική. Το πλούσιο βιογραφικό του ανθρώπου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τον Φεβρουάριο του 2009, μετά την περιβόητη απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο, απαριθμεί ληστείες, απαγωγές και κινηματογραφικές αποδράσεις.

«Είναι μία συναρπαστική ιστορία, η οποία έχει όλα τα συστατικά ενός τηλεοπτικού hit. Έχει κινηματογραφικές αποδράσεις και ληστείες, έχει πρωταγωνιστές που είναι σαν να τους βγάλαμε από το central casting και ο πρωταγωνιστής παραμένει άφαντος.

Έχει όλα τα συστατικά μιας συναρπαστικής ιστορίας, έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο. Είναι η νούμερο 9 σειρά podcast σε όλο τον κόσμο, νούμερο 1 ντοκιμαντέρ στην Αμερική και ήταν για αρκετές εβδομάδες η νούμερο 1 σειρά στην Ελλάδα», είπε ο Κωνσταντίνος Λινός, υπεύθυνος επιχειρηματικών υποθέσεων Kaleidoscope.

Τουλάχιστον πέντε πασίγνωστα studio «κονταροχτυπιούνται» για το ποιο θα αναλάβει αυτό το μεγάλο project. «Έχουμε πολλές προτάσεις από μεγάλα studio, σκηνοθέτες και συγγραφείς», είπε ο κ. Λινός, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τον πρωταγωνιστικό ρόλο να ενσαρώσει κάποιος Έλληνας ηθοποιός. Όπως είπε υπάρχουν εικασίες που λένε ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας βρίσκεται στα Βαλκάνια, ενώ άλλοι λένε ότι ζει στο Άμστερνταμ και έχει φάρμα με τουλίπες.

tovima.gr