Στις δημοσκοπήσεις καταγράφεται αυτό που αποτυπώθηκε στις βουλευτικές εκλογές και στις  περιφερειακές - δημοτικές, μια τάση ριζοσπαστικοποίησης, υπογράμμισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης, στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» σχολιάζοντας τα υψηλά ποσοστά που καταγράφει το Κομμουνιστικό Κόμμα στις δημοσκοπήσεις. 

Όπως εξήγησε, ο κόσμος εκτιμάει τη σταθερή στάση του ΚΚΕ, τις απόψεις του, τους αγώνες του και την αντιπαράθεση με την κυρίαρχη πολιτική.

Ο Γιώργος Λαμπρούλης σημείωσε πως υπήρχε κόσμος από τον ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές και στις περιφερειακές - δημοτικές. «Εμείς λέμε ότι αυτή η τάση θα πρέπει να ενισχυθεί το επόμενο διάστημα», είπε. «Καλούμε τον κόσμο να ακουμπήσει πάνω στο ΚΚΕ, να ενισχύσει με τον αγώνα και με την πάλη του τις διεκδικήσεις απέναντι στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Το ΚΚΕ ήταν, είναι και θα είναι μπροστάρης σε αυτούς τους αγώνες», πρόσθεσε. 

Ο βουλευτής του ΚΚΕ υπογράμμισε πως πρέπει να γεμίσουν  οι σημερινές συγκεντρώσεις, καθώς «τα συνθήματα του Πολυτεχνείου διατηρούν την επικαιρότητα τους».