Τους σταθερούς δεσμούς και την αναγνώριση των αγώνων του ΚΚΕ στις γειτονιές, στα εργοστάσια, στους χώρους δουλειάς, ανέδειξε το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιούνη με την αύξηση των δυνάμεων του ΚΚΕ, επισήμανε ο Γιώργος Λαμπρούλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στο κανάλι «Extra» το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιούλη.

Επισήμανε ότι η νέα κυβέρνηση έχει αντιλαϊκή ατζέντα και τα μέτρα που σκοπεύει να λάβει είναι προσαρμοσμένα στο Σύμφωνο Σταθερότητας, στη δημοσιονομική πειθαρχία και περιλαμβάνουν τα 350 προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης, του νέου υπερμνημονίου.

Θα συνεχιστεί η φορολεηλασία των λαϊκών στρωμάτων που πληρώνουν άμεσους κι έμμεσους φόρους και πληρώνουν τη μερίδα του λέοντος των φόρων, ενώ την ίδια ώρα, το μεγάλο κεφάλαιο απολαμβάνει προκλητικές φοροαπαλλαγές με τους εφοπλιστές να πληρώνουν εθελοντικά!

Το επόμενο διάστημα πρέπει να οργανωθεί ο αγώνας από τους εργαζόμενους ενάντιασε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική, επισήμανε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την είσοδο του ναζιστικού μορφώματος στη Βουλή, σημείωσε πως δεν ήρθε τυχαία, αποδεικνύεται ότι το σύστημα και το βαθύ κράτος στηρίζουν τέτοιου είδους μορφώματα, ενώ υπενθύμισε την κωλυσιεργία των κυβερνήσεων ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής.