Με μια ογκώδη σε μέγεθος και παλμό συγκέντρωση στη δημοτική κοινότητα Σωτηρίτσας συνέχισε τις περιοδείες του στο Δήμο Αγιάς ο επικεφαλής της ΠΑΔΗΚ Δήμαρχος Αγιάς και εκ νέου υποψήφιος Αντώνης Γκουντάρας.

Στο εντυπωσιακό πλήθος που παρακολούθησε την ομιλία του ο Αντ. Γκουντάρας αναφέρθηκε διεξοδικά στο μεγάλο έργο που έχει υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στο Δήμο και το οποίο ξεπερνάει σε συμβασιοποιημένα έργα τα 100 εκατ. ευρώ, αλλά και σ’ αυτά που είναι ήδη δρομολογημένα και αναμένεται να αλλάξουν τη συνολική φυσιογνωμία του Δήμου. Είναι η ευκαιρία μας να θωρακίσουμε το Δήμο, στις πόλεις και τα χωριά, ώστε ο Δήμος να γίνει περισσότερο ανθεκτικός σε πιθανές κρίσεις – είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως η κοινωνική συνοχή, η αλληλεγγύη και η συνεργασία είναι τα στοιχεία που μαζί με τα έργα, θα δώσουν στο μέλλον αποτελεσματικότερες λύσεις στις κοινωνίες μας.

Ο Δήμαρχος Αγιάς αναφέρθηκε ακόμα στα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων, λέγοντας πως είναι υποχρέωση όλων να αναθεωρήσουν τις μελέτες και τα σενάρια τους ενόψει της κλιματικής κρίσης, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος Αγιάς έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.