Την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 και ώρα 22:00 στο Θέατρο Θάλασσας στην Πλατανιά Βελίκας παρουσιάζεται μουσικοθεατρική παράσταση του Θεατρικού Ομίλου Δερύνειας Κύπρου «Η μουσική συναντά το Θέατρο» στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου DEVICE - Developing European Volunteers Internationa lCivic Engagement και της 5ης Διεθνούς Συνάντησης που πραγματοποιείται στον Δήμο Αγιάς από 22 έως 26 Ιουλίου 2023.

To έργο DEVICE - Developing European Volunteers International Civic Engagement, έχει εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ευρώπη για τους πολίτες»/ “Europe for citizens” και χρηματοδοτείται σε ποσοστό 100% από τον ευρωπαϊκό οργανισμό EACEA (Εκτελεστικός Οργανισμός Εκπαίδευσης, Οπτικοακουστικών Μέσων και Πολιτισμού) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Δήμος Αγιάς, ως επικεφαλής εταίρος του προγράμματος DEVICE, συντονίζει τις δράσεις ενός ευρωπαϊκού δικτύου που στηρίζει και αναδεικνύει τον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη. Σκοπός του δικτύου είναι η δημιουργία νέων δικτύων συνεργασίας με την ενεργό συμμετοχή τόσο των νέων ανθρώπων όσο και των τοπικών κοινωνιών.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.