νυν δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Μπαρμπέρης με το συνδυασμό του Αντώνη Γκούνταρα αλλάζει στρατόπεδο αφού το όραμα του βρίσκει έδαφος στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου Αγιάς Θοδωρή Ριζούλη Ο κ. Μπαρμπέρης κατάγεται από οικογένεια που έχει προσφέρει στα κοινά του δήμου. Ο Σωτήριος και Δήμητρα Μπαρμπέρη υπηρέτησαν την Κοινότητα και το Δήμο Αγιάς με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον πολίτη  επί τριάντα συναπτά έτη. 

Όπως ο ίδιος δηλώνει «Η αγάπη  για τον τόπο μου είναι κίνητρο για τη νέα υποψηφιότητα μου με το Θοδωρή Ριζούλη. Οραματίζομαι έναν Δήμο που η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη θα είναι ένας διαρκής αγώνας. Η ασφάλεια, η καθαριότητα, ο φωτισμός, ο δημόσιος χώρος, το πράσινο και γενικότερα η προστασία του μοναδικού περιβαλλοντικού πλούτου που διαθέτει ο Δήμος μας θα πρέπει να είναι προτεραιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης». 

Τέλος μεταξύ άλλων επεσήμανε «Γενικότερα οραματίζομαι έναν Δήμο που  θα έχει αυτοπεποίθηση, με ανθρώπους που θα είναι διατεθειμένοι να αφήσουν στην άκρη λογικές πόλωσης και τοξικότητας και που θα πιστέψουν πως ο Δήμος Αγιάς: Μπορεί να πρωτοπορήσει, Μπορεί να αναδείξει την πλούσια πολιτιστική και περιβαλλοντική της κληρονομιά, Μπορεί να επενδύσει στην παιδεία στον αθλητισμό και στον πολιτισμό, Μπορεί να οραματίζεται ένα μέλλον φωτεινότερο».