Στην κατασκευή νέων και αναβάθμιση υφιστάμενων παιδικών χαρών σε επτά σημεία του Δήμου Λαρισαίων σε συνοικίες και χωριά, προχωράει ο Δήμος Λαρισαίων, μετά και τη σχετική έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή. 

Ειδικότερα οι νέες επτά παιδικές χαρές θα διαμορφωθούν στην πλατεία της Νέα Πολιτεία (Πλ. Αβέρωφ Τοσίτσα), όπου θα γίνει επέκταση της υπάρχουσας και εγκατάσταση νέων οργάνων. Μια δεύτερη παιδική χαρά θα δημιουργηθεί στην οδό Χατζηχρήστου, επίσης στη συνοικία της Νέας Πολιτείας. 

Νέες παιδικές χαρές ή αναβαθμίσεις υφιστάμενων θα γίνουν στην πλατεία Δήμητρας Τσάτσου στη συνοικία της Νεάπολης, στο Λειβαδάκι στην πλατεία Ειρήνης και στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στην συμβολή των Κουρητών και Αττικής. 

Επίσης, στο πλαίσιο του ίδιου έργου παρεμβάσεις αναβάθμισης θα γίνουν στην πλατεία Θρακών στην Γιάννουλη και στο Δασοχώρι. 

Σημειώνεται ότι από το 2015 μέχρι σήμερα έχουν ανακατασκευαστεί πλήρως με σύγχρονες και ασφαλείς προδιαγραφές περισσότερες από 80 Παιδικές Χαρές στο κέντρο και τις συνοικίες της πόλης.