«Με απλές πρακτικές διαδικασίες, αλλά και με τη χρήση της τεχνολογίας θα γίνεται η ταυτοπροσωπία ενός οπαδού που πηγαίνει στο γήπεδο, για να μην εμπλέκεται συνεχώς η αστυνομία», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου.

Επίσης, σημείωσε ότι η αστυνομία θα είναι εκεί, δειγματοληπτικά, αλλά δεν μπορεί να είναι αυτή η μοναδική και βασική της δουλειά ενώ πρόσθεσε ότι «τις επόμενες μέρες θα γίνουν ανακοινώσεις».

«20.000 πολίτες μέσα σε λίγες ώρες στον ψηφιακό βοηθό του gov.gr»

Ο κ. Παπαστεργίου δήλωσε ακόμη ότι 20.000 πολίτες μπήκαν μέσα σε λίγες ώρες στον ψηφιακό βοηθό του gov.gr, και έσπευσαν να του υποβάλλουν ερωτήσεις.

Παράλληλά, ο υπουργός έκανε γνωστό ότι μέσα στο μήνα αναμένεται να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τον προσωπικό αριθμό για όλες τις συνδιαλλαγές με το Δημόσιο ενώ σε λίγες ημέρες οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν όλο το πακέτο MyAuto στο κινητό τους μέσω του Wallet.

Τέλος, δήλωσε ότι τη Δευτέρα το υπουργείο Εσωτερικών μαζί με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα παρουσιάσουν την επίσημη πλατφόρμα για τα ζώα συντροφιάς.

liberal.gr