Στην κατάμεστη από πλήθος κόσμου, κεντρική πλατεία των Γόννων, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ 28 Ιουλίου, η ετήσια αθλητική χοροεσπερίδα του "Όλυμπος Γόννων".

Στην αθλητική εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Ακόμη, παρευρίσκονταν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Μπίλλης, οι Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Βλάχος και Γιώργος Ντόντος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Μπανιάς Πέτρος, ο υποψήφιος κ. Χρήστος Ευσταθίου και φίλοι της Ποδοσφαιρικής Ομάδας.

Ο Πρόεδρος και δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Καραναστάσης, απένειμε τμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά τους στον "Όλυμπο Γόννων", από διάφορες θέσεις, στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη, στον Γοννιώτη επιχειρηματία κ. Γκαρντάνο και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Μόκα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε:
"Είναι ικανοποιητικό και ελπιδοφόρο το γεγονός απόψε, ότι τόσοι πολλοί φίλοι της Ομάδας παρευρίσκονται εδώ για να στηρίξουν την προσπάθεια του "Όλυμπου Γόννων". Οι ποδοσφαιρικές ομάδες τονώνουν τα χωριά μας, τα διατηρούν ζωντανά στη διάρκεια του χρόνου και αποτελούν ελπίδα για να προσελκύσουν και νέα παιδιά στον αθλητισμό. Εύχομαι στους ποδοσφαιριστές να είσται υγιείς, να έχετε μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν με επιτυχίες και πολλά γκολ".