Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη του Δήμου Τεμπών "Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης", αναφέρει τα εξής: 

"Απέλπιδες προσπάθειες καταβάλει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή του κ.Μανώλη μέσω του «λαλίστατου» αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΤ, προκειμένου να πείσουν τους Δημότες για τα έργα και τις ημέρες τους ,οι οποίες ευτυχώς είναι λίγες.

Εμμέσως πλην σαφώς παραδέχονται την ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ της ΔΕΥΑΤ.

Είναι εμφανής η αδυναμία τους να διαχειριστούν τις κρίσιμες επιλογές του Δήμου και της ΔΕΥΑΤ ενώ η ανασφάλεια που τους διακατέχει τους οδηγεί στο βούρκο της παραπληροφόρησης και της παραπολιτικής.

Αλήθεια γιατί δεν αναφέρεστε στα ποσά που οφείλει η ΔΕΥΑΤ σε ΔΕΗ, Δήμο και προμηθευτές;

Μήπως γιατί το νούμερο τρομάζει;

Πείτε ξεκάθαρα στους Δημότες μας γιατί αναγκαστήκατε να μεταφέρετε την υπηρεσία άρδευσης από την ΔΕΥΑΤ στο Δήμο;

Μήπως γιατί δεν μπορεί η ΔΕΥΑΤ να εκτελέσει ούτε 1 ευρώ δαπάνη μετά την βεβαίωση του κόστους ενέργειας των αρδευτικών γεωτρήσεων από το Δήμο;

Είναι η δεν είναι αυτήν η ενέργεια παραδοχή χρεωκοπίας της ΔΕΥΑΤ;

Επικαλείται στο μακροσκελές κείμενο ο συντάκτης της επιστολής, την εξεύρεση χρηματοδότησης 1.3 εκ ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών την οποία εμφανίζει ως επιτυχία.

Σας το έχουμε ξαναπεί: Δεν ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ την Αμερική κ.Μανώλη.

Ακολουθήσατε μια πεπατημένη διαδικασία των ΟΤΑ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών και η οποία διαδικασία στηρίχθηκε με την ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ.
Παρεμπιπτόντως ενημερώνουμε ότι ως Δημοτικό Συμβούλιο προβήκαμε στην ίδια διαδικασία χρηματοδότησης πριν λίγες ημέρες για ένα άλλο ποσό της τάξεως του 1.2 εκ. με την ελπίδα να ανασάνει η υπερχρεωμένη ΔΕΥΑΤ.

Αναφέρεστε στην επικουρικότητα της ύδρευσης προς την άρδευση την οποία ανακαλύψατε μετά από 4 χρόνια της θητείας σας.

Αποσιωπείτε εντέχνως την μη αξιοποίηση του προσωπικού που θα έδινε την δυνατότητα μείωσης του κόστους εργασιών, τα οποία καρπώνονται ιδιώτες.

Αποσιωπείτε την μη διενέργεια διαγωνισμών στα υλικά ύδρευσης -άρδευσης ακολουθώντας την προσφιλή σας τακτική των «απευθείας αναθέσεων.»

Και βέβαια θυμηθήκατε πολύ αργά την διαδικασία net-metering με την κατασκευή έργων που θα δημοπρατηθεί ,θα καλύψει θα… θα σπαταλώντας την ευκαιρία από το πρώτο έτος της θητείας σας για την δημιουργία ενεργειακής κοινότητας.

Εμείς κατά την διάρκεια της θητείας μας το 2015 προβήκαμε σε αύξηση των αρδευτικών τελών κατά 15 % αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος που μας αναλογεί στα πλαίσια εξορθολογισμού της υπηρεσίας άρδευσης.

Εσείς κ.Μανώλη έρχεστε εκβιαστικά στο Δ.Σ και ζητάτε να πάρουμε αποφάσεις που όταν υποκρύπτουν πολικό κόστος μας θέλετε όλους μαζί.

Ενώ στις θετικές αποφάσεις επιμένετε να προβάλλεστε με την Δημοτική σας ομάδα.

Συμπεριφέρεστε ως «πολιτικάντης» άλλων εποχών αδιαφορώντας ότι έχετε την ευθύνη «διακυβέρνησης» του Δήμου και της ΔΕΥΑΤ, ευτυχώς για λίγο καιρό ακόμη.
Αφού καταφέρατε να βουλιάξετε την ΔΕΥΑΤ επιχειρείτε τώρα να διακινδυνεύσετε και τα ανταποδοτικά τέλη του Δήμου με την μεταφορά της υπηρεσίας άρδευσης, δεσμεύοντας παράλληλα και την επόμενη Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές του 2023.

Δεν είναι «στραβός ο γιαλός κ.κ της Δημοτικής Αρχής αλλά στραβά αρμενίζεται».