Η Γεωργία Σούκου κατάγεται από τον Πυργετό είναι,  Ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών, Καθηγήτρια Αγγλικών - Γαλλικών, Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού καθώς διατέλεσε και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου. 

Σε δήλωση της η κα Γεωργία Σούκου αναφέρει τα εξής: 
Η αφοσίωση και η αγάπη για τον τόπο μας πρέπει να είναι μία καθημερινή πρακτική και δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στην περίοδο των εκλογών. 
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ενεργούμε, είτε λαμβάνοντας εντολή από τους συνδημότες μας για εσωτερική δράση είτε εθελοντικά δραστηριοποιούμενοι από σεβασμό και αγάπη ενισχύοντας την τοπική μας κοινωνία. 
Γι’ αυτό τον λόγο και θέλοντας να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον συνδυασμό του κ. Κώστα Κολλάτου “Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης Δήμου Τεμπών”.
Σε δήλωση του ο κ.Κώστας Κολλάτος αναφέρει τα εξής: 
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζω την Γεωργία Σούκου, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με τον συνδυασμό μας «Συνεργασία για πορεία ανάπτυξης» και την ευχαριστώ για την στήριξή της προς το πρόσωπό μου. 
Η συμμετοχή της Γεωργίας Σούκου η οποία διακατέχεται από πολλή μεγάλη  διάθεση για προσφορά στον τόπο μας, αποτελεί μια πολύ σοβαρή εγγύηση 
Η Γεωργία  είναι μια νέα κοπέλα, άξια εκπρόσωπος της νέας γενιάς, τολμηρή, δραστήρια, μορφωμένη, καλλιεργημένη, με πολιτική άποψη, που θέλει το καλύτερο για τον τόπο της και το χωριό της ,την καλωσορίζουμε στην παράταξη μας .