Ο Μιχάλης Αναγνωστόπουλος ιδιοκτήτης του Liberty beach bar στην παραλία Αιγάνης στο (Καστρί Λουτρό), κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Κολλάτου «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» στις Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Τεμπών.
Σε δήλωση του ο κ.Αναγνωστόπουλος: 
Όταν αποφασίζει κάποιος να εμπλακεί με τα κοινά του τόπου του, παύει να εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του. Το βάρος αυτής της ευθύνης είναι για εμένα  μεγάλο.Το βάρος αυτό, σε συνδυασμό με τα καθημερινά προβλήματα και την ανάγκη άμεσης λήψης αποφάσεων που καλείται να πάρει ο εκάστοτε διοικών, αποτελούν μια δύσκολη και συγχρόνως παγιωμένη πραγματικότητα.
Τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές αποφάσισα να στηρίξω και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την μεγάλη παράταξη του Κώστα Κολλάτου ,αυτό αποφάσισα να κάνω και σήμερα στις εκλογές του Οκτώβρη όπου θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης ».
Προσωπικά αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή  που αποτελώ ένα από τα μέλη αυτής της παράταξης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Κολλάτο.
Σε δήλωση του ο κ.Κολλάτος: 

Η αγάπη για τους συνδημότες μας τον ώθησε να δεχτεί την πρόταση μου να συμμετέχει στον συνδυασμό μας, θέλοντας να προσφέρει τα μέγιστα στον Δήμο Τεμπών .

Μιχάλη σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!