Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ Δήμου Τεμπών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, θα πραγματοποιήσει τέσσερις ομιλίες σε τέσσερις δημοτικές ενότητες.

Την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 και ώρα 18:30μμ. στο ΚΑΠΗ Μακρυχωρίου σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Έξοδος, ομιλία με θέμα: «Ανοιχτή συζήτηση για το οινόπνευμα» με ομιλητές την κ. Καλαρά Δέσποινα, Κοινωνική Ανθρωπολόγο και τον κ. Πριναράκη Επαμεινώνδα, Ψυχολόγο- Υπεύθυνο Μονάδας Απεξάρτησης από το Αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια.

Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 και ώρα 10:00πμ. στο ΚΑΠΗ Πυργετού με ομιλητή τον κ. Αδάμου Κωνσταντίνου, Ψυχίατρος- Ψυχοθεραπευτής, με θέμα «Εισαγωγή στην Γηριατρική και Ψυχογηριατρική».

Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 και ώρα 18:30μμ. στη Δημοτική Πινακοθήκη Γόννων με ομιλήτρια την κα. Ρωξάνη Αγγαρίτση, Ειδική Γαστρεντερολόγο, με θέμα: «Πρόληψη, η καλύτερη θεραπεία».

Την Κυριακή των Βαΐων στις 9 Απριλίου και ώρα 11:00πμ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκουρίου με ομιλητή τον κ. Βασίλειο Παρλάντζα, Φυσικοθεραπευτή, με θέμα: «Μυοσκελετικές παθήσεις-Πρόληψη και Προβλήματα».

Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.