Το Σάββατο 12 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το 9ο Αντάμωμα Αιγανιωτών στο γήπεδο της Αιγάνης. Ο χώρος του γηπέδου κατακλύστηκε, τόσο από τους κατοίκους της Αιγάνης, όσο και από επισκέπτες και τους κατοίκους της παραλίας.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την ποδοσφαιρική ομάδα "Αναγέννηση Ολύμπου" και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγάνης.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Μαϊμάρη, τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π. Γιώργο Νικολάου, τον δημοτικό σύμβουλο Αθανάσιο Καραναστάση, τους υποψηφίους κες Γεωργία Μάγκα, Ζωή Σαραντοπούλου, Γεωργία Τρικαλιώτη, κους Κώστα Δήμου, Χρήστο Ευσταθίου, Μιχάλη Λίταινα, Κώστα Μαϊνάρα, Νίκο Παπαδημητρίου, Μιχάλη Ρούπα, και φίλους.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν ο εντεταλμένος σύμβουλος υποδομών της Περιφέρειας Θεσσαλίας Στέλιος Δημότσιος και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης, τους οποίους, οι διοργανωτές, τίμησαν με τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους. Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής του Κάτω Ολύμπου.

Στην εκδήλωση καλεσμένο ήταν χορευτικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Νομού Μαγνησίας, το οποίο χόρεψε ποντιακούς χορούς, ενώ η λαϊκή ορχήστρα του Μανώλη Τζάμπαρη ενθουσίασε και ξεσήκωσε το κοινό με τα τραγούδια της.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Μανώλης, ευχαρίστησε τους δύο Προέδρους για την τιμητική πρόσκληση και τους συνεχάρη για την άριστη οργάνωση του 9ου Ανταμώματος.

Ευχήθηκε, την ποδοσφαιρική ομάδα πάντα επιτυχίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης και στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει για τη διατήρηση και ανάδειξη των ηθών και εθίμων της περιοχής, αλλά και τις όμορφες εκδηλώσεις που διοργανώνει όλο το χρόνο, ιδιαίτερα το καλοκαίρι στο θέατρο Αιγάνης.

"Στα πλαίσια των δυνατοτήτων ως δημοτική αρχή και με τον πολιτιστικό οργανισμό του δήμου μας ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε, πάντα δίπλα σας", τόνισε ο κ. Μανώλης.

Τέλος, ο Δήμαρχος, ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή Παναγία και καλή συνέχεια καλοκαιριού.