Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών και κηδεύεται σήμερα Κυριακή στις 11:30 π.μ. στον Πυργετό ο πρώην δήμαρχος Κάτω Ολύμπου Δημήτρης Σούκος.

Σε ανακοίνωσή του, για τον θάνατο του πρώην Κοινοτάρχη Πυργετού και Δημάρχου Κάτω Ολύμπου Δημήτρη Σούκου, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τεμπών επισημαίνει τα εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τεμπών μετά τα θλιβερά νέα του θανάτου του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Πυργετού και Δήμάρχου Κάτω Ολύμπου Δημητρίου Σούκου, συνήλθε σήμερα Σάββατο 10/6/2023 σε έκτακτη συνεδρίαση, για να εκφράσει τη θλίψη του και να αποδώσει ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

Ο Δημήτρης Σούκος διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Πυργετό και Δήμαρχος Κάτω Ολύμπου επί σειρά ετών και υπηρέτησε τον τόπο μας με σθένος και αφοσίωση. Τον αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφασίζει:

“Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του αείμνηστου πλέον πρώην Προέδρου της Κοινότητας Πυργετού και Δημάρχου Κάτω Ολύμπου, Δημήτρη Σούκου που με την προσωπική και την αυτοδιοικητική του προσφορά τίμησε τον τόπο μας

· Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του εκλιπόντος

· Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών

· Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο”.

Ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή το θάνατο του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Πυργετού και Δημάρχου Κάτω Ολύμπου Δημήτρη Σούκου:

«Εκφράζουμε από καρδιάς τη λύπη μας για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Πυργετού και Δημάρχου Κάτω Ολύμπου, Δημητρίου Σούκου.

Μια σημαντική μορφή και ένας αγωνιστής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο οδοντίατρος Δημήτρης Σούκος, ένας υπεύθυνος και συνεπής αυτοδιοικητικός, ένας εξαίρετος οικογενειάρχης, έφυγε από κοντά μας πλήρης ημερών για το μεγάλο ταξίδι.

Ο Δημήτρης Σούκος ,αντιμετώπισε ουσιαστικά και πετυχημένα πολλά χρονίζοντα προβλήματα και άφησε την σφραγίδα του στην ιστορία του αγαπημένου του χωριού, τον Πυργετό

Δημήτρη, σε αποχαιρετούμε με συγκίνηση και καταθέτουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.

Καλό Παράδεισο».