Αργά το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να αποκατασταθεί η ευρείας κλίμακας βλάβη στο παλαιό δίκτυο ύδρευσης της πόλης, στην περιοχή της συμβολής των οδών Κουτλιμπανά και Κραννώνος. 

Στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΛ αναφέρονται τα εξής: 

"Από το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε μεγάλης κλίμακας βλάβη στο παλαιό δίκτυο ύδρευσης της πόλης, στην περιοχή συμβολής των οδών Κουτλιμπανά και Κραννώνος, με αποτέλεσμα δεκάδες οικίες συμπολιτών μας να έχουν μείνει χωρίς υδροδότηση για ολόκληρη την ημέρα σήμερα. Το πρόβλημα προέκυψε στο παλιό τμήμα του αγωγού (αμίαντος) όπου ακριβώς λόγω της παλαιότητας του είναι περισσότερο ευάλωτο και έτσι πιο «επιρρεπές» σε βλάβες. Ο συγκεκριμένος αγωγός είναι άλλωστε προγραμματισμένος να αλλάξει στην εργολαβία που εξελίσσεται ήδη στη συνοικία Αγ. Αθανασίου.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΛ εργάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για την αποκατάσταση της βλάβης και την αντικατάσταση του αγωγού ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατόν η σύνδεση των οικιών της
περιοχής με το δίκτυο υδροδότησης. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας η ζημιά θα αποκατασταθεί αργά το βράδυ. Κατανοούμε την ταλαιπωρία που υφίστανται οι κάτοικοι στη συγκεκριμένη περιοχή και ζητούμε συγνώμη γι’ αυτό.

Ωστόσο το εκτεταμένο πρόγραμμα αντικατάστασης του δικτύου που ακολουθεί η ΔΕΥΑΛ τα τελευταία χρόνια είναι αυτό ακριβώς που εγγυάται την αποφυγή παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον. Το δίκτυο θα αλλάξει σε όλες τις συνοικίες της πόλης (στις περισσότερες έχει ήδη αλλάξει) και έτσι οι πολίτες της Λάρισας θα έχουν πρόσβαση σε νερό ακόμα καλύτερης ποιότητας, χωρίς διαρροές και κυρίως χωρίς διακοπές υδροδότησης".