Η πρώτη ποδηλατάδα που διοργανώνει το τμήμα Αθλητισμού και Κοινωνικών δράσεων της ΔΗΚΕΛ, πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη 6 Απριλίου 2023.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η αφετηρία θα είναι στην Κεντρική Πλατεία στις 7:30 το απόγευμα, και οι ποδηλάτες θα διανύσουν μια χαλαρή διαδρομή 5 χλμ μέσα από ποδηλατοδρόμους, δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και δρόμους (Κεντρική Πλατεία, Μ. Αλεξάνδρου, Ηλιοδώρου, Ρούσβελτ, Ιουστινιανού, Υψηλάντου, Παλαιολόγου, Βόλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Αεροδρομίου, 31η Αυγούστου, Βενιζέλου)

Ο τερματισμός της ποδηλατάδας μας θα είναι στο Α´ Αρχαίο θέατρο (Κλίμαξ) με Loco Beer, βοτανικό κρύο τσάι για τους μικρούς μας φίλους και μουσική.

Από το τμήμα Αθλητισμού και Κοινωνικών δράσεων της ΔΗ.Κ.Ε.Λ.

Το ποδήλατο εκτός από άθλημα ή και μεταφορικό μέσο, παραμένει και το παιχνίδι με το οποίο γινόμαστε πάλι παιδιά.

Για την ασφάλεια όλων, θα φροντίσουν η Τροχαίας Λάρισας, η Δημοτική Αστυνομία, οι εθελοντικές ομάδες Ε.Ο.Δ.Υ.Α., ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. και Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Για θέματα ασφαλείας της ποδηλατάδας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της ΔΗΚΕΛ και δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Μόρα με στελέχη της Τροχαίας Λάρισας, της Δημοτικής Αστυνομίας και της ΔΗΚΕΛ.

Το μήνυμα της διοργανώτριας ΔΗΚΕΛ είναι το εξής:

«Συμμετέχουμε όλοι ισότιμα, χωρίς ανταγωνιστική διάθεση αλλά ως παρέα που βγήκε να χαρεί μια βόλτα με ποδήλατα. Ο κάθε ποδηλάτης φέρει ατομική ευθύνη για την ασφάλεια του και για τον εξοπλισμό του.

Θυμηθείτε κράνος για την ασφάλεια σας και φώτα για το ποδήλατο σας.

Η βόλτα είναι για όλους (αρχάριους και προχωρημένους).

Σας περιμένουμε λοιπόν με την παρέα σας, φίλους, συμμαθητές και οικογένεια!»