Mε την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων της πρώτης περιόδου ο Δήμος Λαρισαίων ανακοινώνει την έναρξη του καινοτόμου προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη 2023» που θα ξεκινήσει την Tετάρτη 28 Ιουνίου.

Οι γονείς των παιδιών που θα φιλοξενηθούν στην πρώτη κατασκηνωτική περίοδο θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς από το προσωπικό του Δήμου και σύντομα θα ακολουθήσει η ενημέρωση των γονέων που δήλωσαν τις επόμενες κατασκηνωτικές περιόδους.

Το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη» του Δήμου Λαρισαίων είναι σχεδιασμένο από έμπειρους παιδαγωγούς της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου με πρωτότυπες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες, επιθυμίες και ηλικίες των παιδιών που συμμετέχουν.

Πλειάδα φορέων της πόλης και υπηρεσίες του Δήμου κάνουν πράξη την «Πόλη που Μαθαίνει» δημιουργώντας δίκτυα, αναπτύσσοντας δράσεις και συνδιαμορφώνοντας προγράμματα για την πόλη και τα παιδιά της.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στα πλαίσια της “Πόλης που Μαθαίνει” αλλά και στο σχέδιο υποστήριξης της υποψηφιότητας της Λάρισας ως «Πόλη Φιλική στα παιδιά» της UNICEF.

Η έναρξη της πρώτης περιόδου θα γίνει με αγιασμούς σε όλες τις κατασκηνωτικές δομές το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η Πόλη στηρίζει τα παιδιά της!

Καλή κατασκηνωτική περίοδο!