Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων ενημερώνει ότι κατά τις ημέρες εορτασμού της Πρωτοχρονιάς τα προγράμματα αποκομιδής διαμορφώνονται ως εξής:

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή στο εμπορικό κέντρο, η οποία θα ξεκινήσει με το κλείσιμο της αγοράς.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται τα υπεύθυνοι να εκθέσουν απορρίμματα και ανακυκλώσιμα οπωσδήποτε με το κλείσιμο των καταστημάτων τους, έτσι ώστε να μην παραμείνουν χαρτοκιβώτια και άλλα υλικά σε πεζοδρόμια και πεζοδρόμους την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Την Δευτέρα, ανήμερα Πρωτοχρονιά, θα υπάρξει ένα δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων για απόβλητα προερχόμενα από ευαίσθητα σημεία, όπως νοσοκομεία κ.λπ. καθώς και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του κέντρου της πόλης.

Τα προγράμματα αποκομιδής των συνοικιών θα πραγματοποιηθούν μία μέρα αργότερα, δηλαδή τα δρομολόγια της Δευτέρας μεταφέρονται την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, ενώ τα δρομολόγια της Τρίτης μεταφέρονται την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

Κατά την αργία της Πρωτοχρονιάς η Υπηρεσία θα εργαστεί με προσωπικό ασφαλείας, γι’ αυτό και δεν θα υπάρξουν δρομολόγια ειδικών ρευμάτων.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες κατά τις ημέρες αυτές να μην εκθέτουν προς αποκομιδή ογκώδη, κλαδιά και μπάζα.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να σεβαστούν τα παραπάνω ώστε να υποδεχτούμε το νέο έτος σε ένα γιορτινό και καθαρό περιβάλλον.