Παρουσιάστηκαν και υπέγραψαν τις απαιτούμενες συμβάσεις, ενώπιον του Δημάρχου κ. Γεωργίου Μανώλη, τρεις νέοι υπάλληλοι, που θα εργασθούν στο νέο Παιδικό Σταθμό Γόννων του Δήμου Τεμπών.

Πρόκειται για την κα Μαρία Κρητικού, ειδικότητας ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας, την κα Χρυσούλα Καραλή ειδικότητας ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και τον κ. Γεράσιμο Μυλωνά ειδικότητας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας εσωτερικών χώρων.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, μετά την υπογραφή των συμβάσεων έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού των Γόννων. Είναι ολοφάνερο πλέον ότι η δημοτική Αρχή κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της. Ένα κύριο αίτημα των κατοίκων των Γόννων, το οποίο καταφέραμε να το υλοποιήσουμε. Με αποτέλεσμα, να προβούμε στην πρόσληψη τριών νέων υπαλλήλων για τον Παιδικό Σταθμό Γόννων, μέσω της διαδικασίας του ΕΣΠΑ 2021-2027. Εύχομαι ειλικρινά καλή επιτυχία, δημιουργική και ευδόκιμη παραγωγική συνεργασία.

Προκειμένου λοιπόν ο Δήμος Τεμπών, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των συνδημοτών του, προς όφελος της καθημερινότητάς τους, συνεχώς ενισχύεται και μεγαλώνει, καθώς δημιουργεί ολοένα νέες δομές και υπηρεσίες. Δείχνουμε λοιπόν, εμπράκτως ότι είμαστε δίπλα στον πολίτη, πάμε χέρι-χέρι μαζί και συνεχίζουμε για ένα καινοτόμο Δήμο Τεμπών!».

(*) Η έναρξη λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού Γόννων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου και ώρα 09:00 π.μ..

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Τεμπών "καλωσορίζουμε τους γονείς και παρακαλούμε θερμά όσα παιδιά κατάγονται από τους Γόννους και είναι ήδη εγγεγραμμένα στον Παιδικό Σταθμό Μακρυχωρίου να προσέλθουν στον Παιδικό Σταθμό Γόννων την παραπάνω ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός στις 29 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00 π.μ.."