Ο Δήμος Τυρνάβου ανοίγει νέες θέσεις για 30 άτομα της ειδικότητας: ΥΕ Καθαριστές-τριες Σχολικών Μονάδων, οι οποίοι-ες θα εργαστούν με μερική (15 άτομα) και πλήρη απασχόληση (15 άτομα) σε σχολεία του Δήμου για το ακόλουθο διδακτικό έτος (2023-2024). Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα προσληφθούν άτομα τα οποία έχουν ολοκληρώσει την Υποχρεωτική Εκπαίδευση.

Ανώτατο όριο ηλικίας πρόσληψης σημειώνεται πως αποτελούν τα 67 έτη συμπληρωμένα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 14064/28-7-2023 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: skriba@tirnavos.gr.

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής. Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ

workenter.gr