Η  Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο “PARTNER UP”, διοργανώνουν την Παρασκευή 15.12.2023, ώρες 10:30πμ-13:00μμ, διαδικτυακή Ημερίδα με τίτλο “Διαδρομές Αναβάθμισης Δεξιοτήτων στην Διά Βίου Μάθηση”.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν Καλές Πρακτικές από τα ΣΔΕ για το πώς μπορούν να αναπτύσσονται οι συνέργειες και η δικτύωση των φορέων που παρέχουν εκπαίδευση και κατάρτιση σε τοπικό επίπεδο  για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων. Ειδικές παρεμβάσεις θα γίνουν από τους κ. κ. Αλέξη Κόκκο, Επιστημονικό Υπεύθυνο του Προγράμματος, Πρόεδρο της Ε.Ε.Ε.Ε., Δημήτρη Πατρώνα, Υπεύθυνο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Ε.Ε.Ε.Ε., Χρύσα Μάνθου, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, πρ. Διευθύντρια ΣΔΕ Ιωαννίνων και Δημήτρη Δεληγιάννη, Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων.

Στόχος του Προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο “PARTNER UP” είναι η αύξηση της συμμετοχής στη Διά Βίου Μάθηση, ειδικότερα σε ότι αφορά στα άτομα με χαμηλές δεξιότητες. Έμφαση δίνεται στη δικτύωση των φορέων που παρέχουν συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση προκειμένου να αναπτύσσονται συμπράξεις για την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Στην ιστοσελίδα της Ένωσης μπορείτε να δείτε και τα συμπεράσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου https://adulteduc.gr/partner-up/

Για τη συμμετοχή στην Ημερίδα, χρειάζεται εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/NcQDJjNnBexrSYh86

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Διά Βίου Μάθησης:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410680249, 2410680250 (Τμήμα Διά Βίου Μάθησης)

E-mail: learning-city@larissa.gov.gr

Facebook: https://www.facebook.com/learninglarissa2016