Η παράταξη με επικεφαλής τον Κώστα Κολλάτο «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης », ανακοινώνει άλλα δυο νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού που διεκδικούν την ψήφο των δημοτών.

Με χαρά, σας τους συστήνουμε:

Ο κ. Νικόλαος Νταής γιος του αείμνηστου προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Σπηλιάς Βασίλειου Νταή όπου κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη μας .

Σε δήλωση του ο κ. Νταής:

Με αίσθημα ευθύνης δηλώνω την υποψηφιότητά μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Κώστα Κολλάτο επιδιώκοντας να συμβάλλω ουσιαστικά στην ανάπτυξη του Δ.Τεμπών. Το πάθος για την αναγέννηση του δήμου και το κοινό όραμα μου με τον Κώστα Κολλάτο με ώθησαν να αποδεχτώ την τιμητική του πρόταση και να συστρατευτώ στην δημοτική ομάδα «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» Με την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας, θα μου δώσετε την ευκαιρία να εργαστώ με αφοσίωση για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας»

Σε δήλωση του ο κ. Ζαρκατζιάς:

«Η λύση των προβλημάτων του τόπου μας έρχεται με κοινές σκέψεις και θέληση για διάλογο και δράση καθώς και με συμμετοχή στα κοινά. Για τους λόγους αυτούς, αποδέχτηκα την πρόταση του Κώστα Κολλάτου να είμαι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου και είμαι έτοιμος από τη δική μου πλευρά, να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής του δημότη της Τοπικής Κοινότητας Σπηλιάς. Συμμετέχω στην «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης » γιατί είναι η δημοτική παράταξη που έχει πρόγραμμα και θέληση να βρεθούν κοινές λύσεις για το καλό του τόπου μας».

Τέλος σε δήλωση του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου κ. Κώστας Κολλάτος δήλωσε :

Ο αγώνας για την καθημερινότητα είναι ένα δύσκολο, απαιτητικό μα όμορφο ταξίδι, στο οποίο προστίθενται νέοι συνοδοιπόροι, που επιθυμούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς στον τόπο τους.
Τους καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της παράταξης μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία