Σε συνέχεια των ανακοινώσεων υποψηφίων τοπικών συμβούλων του συνδυασμού μας «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε και τους παρακάτω υποψηφίους συμβούλους που συμπορεύονται μαζί μας για την ανανέωση και τη νίκη στο δήμο Τεμπών και είναι οι:

Η κα Νίκη Δαρδακούλη όπου κατέρχεται  Υποψήφια Τοπικής Σύμβουλος Μακρυχωρίου με τον συνδυασμό μας .

Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην "Ειδική Αγωγή και Εκπαιδευση" και έχει ειδικευτεί στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση.

Σε δήλωση της η κα Δαρδακούλη επισημαίνει τα εξής:

Δέχθηκα με χαρά την πρόταση του κ. Κώστα Κολλάτου να συνεργαστούμε για την ανοδική πορεία του Δήμου Τεμπών. Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου αυτή έπαιξε η αγάπη μου για τον εθελοντισμό και η διάθεση μου για την προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Επιπλέον, η συμπαράσταση των συγχωριανών μου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές μου έδωσε τη δύναμη να αγωνίζομαι καθημερινά για το καλό του τόπου μου.Ειδικότερα, η εθελοντική προσφορά μου στον Σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Μακρυχωρίου καθώς και στις δραστηριότητες του Συλλόγου γυναικών Μακρυχωρίου του οποίου είμαι ενεργό μέλος, συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη του οράματος μου για έναν δήμο διαφορετικό με το στίγμα της φιλανθρωπίας και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Σας προσκαλώ λοιπόν όλους ως αρωγούς και συνοδοιπόρους και ζητώ για ακόμη μια φορά τη στήριξή σας με την πολύτιμη ψήφο σας για την εκπλήρωση του οράματός μου.
Σας ευχαριστώ θερμά

Και τέλος ένα νέο κορίτσι η Στέλλα Κολούσιου όπου κατέρχεται υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο Ελάτειας είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού,εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα .

Σε δήλωση της η κα Στέλλα Κολούσιου:

Με μεγάλη χαρά και τιμή σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως τοπικός σύμβουλος Ελάτειας στο πλευρό του κ. Κολλάτου! Ως νέα υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση και με ειλικρινή διάθεση για προσφορά προς τους συμπολίτες μου θα προσπαθήσω να στηρίξω τον τόπο μου με όρεξη και φρέσκιες ιδέες και βοηθό τις γνώσεις την εμπειρία και την αγάπη του κ. Κολλάτου για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας!