Δυο νέες δυναμικές γυναικείες υποψηφιότητες ανακοίνωσε η παράταξη «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης » με επικεφαλής τον Κώστα Κολλάτο.

Την κα Γόνη (Παγώνα) Τσιαπλέ κατάγεται από την όμορφη Καλλιπεύκη. Είναι κόρη του αείμνηστου Θωμά Τσιαπλέ, τέως Αντιδημάρχου του Δήμου Τεμπών και τέως προέδρου του Συλλόγου ΜΕΣΑΚ «Η Πατωμένη» επί σειρά ετών.

Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών -3- παιδιών. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός, με ειδικότητα στην Πληροφορική, εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και τη Διαπολιτισμική εκπαίδευση, ενώ είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων».

Σε δήλωση η κα Τσιαπλέ:

Το όραμα μου για το Δήμο μας, αφορά τη βελτίωση της διαβίωσης των δημοτών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Οραματίζομαι έναν Δήμο αρωγό στην εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία, προσφέροντας υποδειγματικές κοινωνικές υπηρεσίες, δίχως να τίθεται καμία καικανένας μας στο περιθώριο. Έναν Δήμο που θα έχει ψηλά στην ατζέντα του, το δικαίωμα στη μόρφωση και τη δια βίου μάθηση και που θα συμβάλει στην ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, θέτοντας -κυρίως- τις νέες και τους νέους πρωταγωνίστριες/τες στον τόπο τους.

Αλλά φυσικά κι έναν Δήμο που θα έχει στο προσκήνιο τους γηραιότερους δημότες του, τις γιαγιάδεςκαι τους παππούδες μας, απ’ τις/τους οποίες/ους αντλήσαμε τη δύναμη και τη σοφία να οικοδομήσουμε τα μεγαλύτερα επιτεύγματα, όχι μονάχα σε πολιτικό αλλά κατά βάση σε κοινωνικό επίπεδο.

Ονειρεύομαι τον Δήμο μας, να προάγει τον πολιτισμό διαμεσολαβημένο απ’ τα κληροδοτήματα της παράδοσής μας, τις αρχές και τις αξίες των ανθρώπων του τόπου μας, με τις οποίες γαλουχήθηκε ολόκληρη η γενιά μου. Όπως τον υπηρέτησα (αλλά και με ακόμη μεγαλύτερη στοχοπροσήλωση πλέον) μέσα από τη θέση της αντιπροέδρου του Συλλόγου ΜΕΣΑΚ «Η Πατωμένη». Με σεβασμό και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο και προστασία και ανάδειξη του φυσικού κάλλους όλων των χωριών του Δήμου μας.

Θα σας καλούσα και θα σας προσκαλούσα αυτόν τον Δήμο να τον σχεδιάσουμε μαζί. Με τη δική σας συμμετοχή και στήριξη! Η επιλογή της ψήφου σας είναι απαραίτητη και πολύτιμη. Σας ευχαριστώ θερμά!

Την κα Χρυσάνθη (Ανθή) Νούτσια (κεντρική φωτογραφία) υγειονομικός υπάλληλος στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σε δήλωση η κα Νούτσια:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του κυρίου Κολλάτου να συμμετέχω στην παράταξη του. Βλέποντας και θαυμάζοντας το έργο του τα τελευταία χρόνια, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και να μην τον στηρίξω στην προσπάθεια του να κάνει το καλύτερο που μπορεί για το Δήμο μας .

Σε δήλωση του ο κ.Κολλάτος :

Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας την Γόνη και την Ανθή!

Η παρουσία τους στο συνδυασμό μας, μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη χαρά καθώς αποτελεί άλλο ένα σημαντικό λιθαράκι στην προσπάθεια μας!

Τις καλωσορίζουμε στην μεγάλη ομάδα του συνδυασμού μας και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία!