Δύο νέες υποψηφιότητες εισέρχονται στον δυναμικό συνδυασμό "Νέα Δύναμη' του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη.

Υποψήφια είναι η κυρία Μαρουλίνα Κουσαθανά-Τσιακμάκη, η οποία είναι αγρότισσα, καταγόμενη από τη Μύκονο! Είναι μητέρα δύο παιδιών και κατοικεί μόνιμα στην Όσσα με το σύζυγό της.

Η κ. Κουσαθανά-Τσιακμάκη είναι ιδιαίτερα ενεργό μέλος στην τοπική κοινωνία εδώ και αρκετά χρόνια.

Έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Όσσας.

Ο επόμενος υποψήφιος είναι ο κ. Κώστας Αποστόλου, ο οποίος είναι Πρόεδρος του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου πρώην δήμου Νέσσωνος και Ελάτειας. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ζει και εργάζεται ως αγροκτηνοτρόφος στην Όσσα.

Συντάσσονται και οι δύο στο πλευρό του κ. Μανώλη, γιατί πιστεύουν ακράδαντα ότι είναι ο μόνος Δήμαρχος, ο οποίος έχει τις ικανότητες και τις δεξιότητες να συνεχίσει να παράγει έργο προς όφελος των δημοτών και συγχρόνως συμπορεύονται με το όραμα και το έργο του, το οποίο είναι εμφανές αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης τους καλωσορίζει και τους δύο στην ομάδα του και τους εύχεται καλή δύναμη, καλό κουράγιο και καλή επιτυχία στο νέο τους αγώνα.