Δύο ακόμη νέοι υποψήφιοι συντάσσονται στο συνδυασμό "Νέα Δύναμη" του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη.

Ο υποψήφιος κ. Νίκος Πατσιάς, συντάσσεται στο πλευρό και στην ομάδα του κ. Μανώλη.

Κατάγεται από το ορεινό χωριό του Κισσάβου, τη φημισμένη Σπηλιά. Είναι στρατιωτικός στο επάγγελμα και πατέρας μιας κόρης. Η διαρκής ενασχόλησή του με το Σύλλογο Σπηλιωτών και η αγάπη του για το χωριό, τον οδήγησε να ασχοληθεί ακόμη περισσότερο με τις ανάγκες των συγχωριανών του και των δημοτών του.

Ο κ. Πατσιάς δήλωσε υποψηφιότητα, γιατί πιστεύει το όραμα και το έργο του κ. Μανώλη, το οποίο είναι εμφανές αυτά τα τέσσερα χρόνια και υποστηρίζει ότι μόνον ο κ. Δήμαρχος έχει την ικανότητα να συνεχίσει να παράγει έργο.

Ο Δήμαρχος Τεμπών τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται δύναμη, κουράγιο και καλό αγώνα στους νέους στόχους και τα όνειρά του για τη Σπηλιά!

Ο επόμενος υποψήφιος που συντάσσεται στο συνδυασμό του κ. Μανώλη ονομάζεται Βάιος Μπουρδούβαλης, ο οποίος ζει μόνιμα στο Καστρί Λουτρό του Δήμου Τεμπών. Είναι πατέρας δύο παιδιών και διαθέτει πτυχίο εγκαταστάσεων φωτοβολταϊκών. Έχει ασχοληθεί με τα κοινά της περιοχής του, καθώς διετέλεσε γραμματέας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου του Καστρί Λουτρό.

Εισέρχεται στην ομάδα του Δημάρχου Τεμπών, διότι πιστεύει ότι μόνο η συγκεκριμένη δημοτική Αρχή μπορεί να πραγματοποιήσει και να ολοκληρώσει πολλά και ωφέλιμα έργα, για τα παραλία και όχι μόνο.

Ο κ. Δήμαρχος τον καλωσορίζει στην ομάδα του και του εύχεται καλή δύναμη, καλό αγώνα και καλή επιτυχία!