Με δυο χρυσά μετάλλια και δυο πέμπτες θέσεις επέστρεψε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ Λάρισας από το Πανελλήνιο Κύπελλο «Σταμάτης Κάσσης» που ολοκληρώθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής με την συμμετοχή 800 αθλητών-τριων.

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ Λάρισας συμμετείχε συνολικά με τέσσερις αθλητές κατακτώντας τα χρυσά μετάλλια με τους ΚΟΝΤΟΒΑΓΙΟ Θ. στην κατηγορία -65 κιλών παίδων και με την ΤΣΑΝΤΖΑΛΗ ΕΙΡ. Στην κατηγορία -67 κιλών γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές ΜΑΛΑΚΟΣ ΔΗΜ. και ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΟΔ. που αγωνίσθηκαν αντίστοιχα στην κατηγορία παίδων κατέκτησαν τις πέμπτες θέσεις στις κατηγορίες κιλών τους και έδειξαν ότι σύντομα θα έχουν και αυτοί μια θέση στο βάθρο των πρωταθλητών.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές για την αγωνιστικότητα τους και το ομαδικό πνεύμα, επίσης ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών που στηρίζουν τα παιδιά τους και τον προπονητή του Συλλόγου Ζεϊμπέκη Χρήστο για τις επιτυχίες των αθλητών.

Οι εγγραφές στον Σύλλογο συνεχίζονται όλο το χρόνο και μπορείτε να μας βρείτε στα γραφεία μας Λαγού 6 στο φανάρι της ΔΕΥΑΛ καθημερινά 18:00-21:30, επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://www.acdiaslarissas.com/

Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ όταν ξέρεις τι ζητάς, η επιλογή είναι μια!