Ευχαριστήριο μήνυμα, εξέδωσε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, την επομένη της εντυπωσιακής σε όγκο και πάθος συγκέντρωσης, που πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής.
Ειδικότερα, η Λαρισαία Βουλευτής επισημαίνει τα εξής:
«Συγκινημένη, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειλικρινά, από τα βάθη της καρδιάς μου, τους εκατοντάδες συμπολίτες μου, που πλημμύρισαν το ιστορικό “Φρούριο”, με τη συμμετοχή τους να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμο, που μου έκανε την ύψιστη τιμή να παραστεί, για να ευλογήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους Αιρετούς μας , νυν και τέως, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα μέλη Διοικήσεων από Φορείς, Συλλόγους και Οργανισμούς του Τόπου μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ξεχωριστά τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και Βουλευτή Α’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, τον ανυπέρβλητο πρωταγωνιστή της Παράταξής μας, τον Σύντροφο Κώστα Σκανδαλίδη, που κόσμησε με την παρουσία του, την εκδήλωση.
Αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ, στις Λαρισαίες και στους Λαρισαίους, που προσήλθαν, αλλά παρακολούθησαν την εκδήλωση είτε όρθιοι, είτε εκτός του χώρου της εκδήλωσης, καθώς τελικά η αίθουσα αποδείχθηκε μικρή, για την μεγάλη αγκαλιά που μου επεφύλαξαν οι συντοπίτες μου.
Χθες η Λάρισα έδωσε ηχηρό μήνυμα Δημοκρατικής Ανατροπής. Ξύπνησε με κρότο, από το όνειρο “θερινής νυκτός”, όσους ονειρεύονται ένα αδύναμο ΠΑΣΟΚ ως βολικό συμπλήρωμα στις επιδιώξεις τους. Απέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ - υπό την αναπτερωμένη νέα ηγεσία του Προέδρου μας, Νίκου Ανδρουλάκη - επιστρέφει ως πρωταγωνιστής στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας.
Η συγκινητική στήριξη των Λαρισαίων στο πρόσωπό μου, αποτελεί – όλα αυτά τα χρόνια – το καλύτερο βάλσαμο στις “πληγές” των πολιτικών “μαχών”. Είναι μήνυμα ευθύνης, που αναζωπυρώνει το άσβεστο καθήκον μου, να τιμώ καθημερινά την εντολή που μου έχουν εμπιστευτεί, για να επεξεργάζομαι και να διεκδικώ λύσεις στα δίκαια αιτήματά τους. Αυτό έπραξα κατά την 1η μου κοινοβουλευτική θητεία, αυτό θα συνεχίσω να πράττω, με τη δική σας δύναμη, και στην επόμενη.
Χθες, όλοι μαζί, ενωμένοι, διατρανώσαμε πως στη Λάρισα το ΠΑΣΟΚ είναι ζωντανό. Το ΠΑΣΟΚ που σκυλεύτηκε, λοιδορήθηκε και εισέπραξε τόνους λάσπης από πολιτικούς καιροσκόπους, που το θεωρούσαν “ψόφιο κουφάρι” και μοίραζαν τα ιμάτιά του, όταν εμείς δίναμε την υπέρτατη μάχη για την Παράταξη και τη Χώρα.
Το ΠΑΣΟΚ, που σαν το σπόρο, μετά τον βαρύ “χειμώνα”, πετά από πάνω του την άδικη “λάσπη” και ανθίζει ξανά.
Μαζί κρατήσαμε ζωντανό το “σπόρο” της Αλλαγής.
Μαζί προχωράμε μπροστά, για όλα όσα αξίζει ο Τόπος μας και οι Άνθρωποί μας.
Με ευγνωμοσύνη που είστε πάντα εδώ, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.»