Στο κατάμεστο πολιτικό της γραφείο, στην οδό Μανωλάκη 9 – 11 Γ΄, στη Λάρισα, υποδέχθηκε η  Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, εκατοντάδες συμπολίτες και φίλους, που θέλησαν να της δώσουν τις ευχές τους για την ονομαστική της εορτή, από κοντά. 

Η κοσμοσυρροή ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, ενώ η βουλευτής υποδέχθηκε προσωπικά όλους τους επισκέπτες της, προσφέροντας ζεστή φιλοξενία, με διάφορα εδέσματα και αρκετή πολιτική συζήτηση τόσο για τοπικά, όσο και για θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Στην εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου, ανάμεσα σε πολλούς ανώνυμους και επώνυμους, ξεχώρισαν αυτοδιοικητικοί, πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων και συλλογικοτήτων, αλλά και προσωπικότητες ανεξάρτητα από την πολιτική τους αναφορά, με τους οποίους η Ε.Λιακούλη, είναι γνωστό ότι συνδέεται με στενούς δεσμούς, μέσα από κοινούς κοινωνικούς αγώνες και δράσεις για το νομό και τα μεγάλα ζητήματά του, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι στο πρόσωπό της, υπάρχει μεγάλη εκτίμηση, που υπερβαίνει τα στενά κομματικά όρια του χώρου της. 

Στην άκρως συγκινητική ανταπόκριση γνωστών, φίλων, πολιτών και φορέων του ν. Λάρισας, ευχόμενοι για την ονομαστική εορτή της,η Ευαγγελία Λιακούλη τους ευχαρίστησε επισημαίνοντας τα εξής: 

«Όλοι οι  Άνθρωποι του Τόπου μας με συγκινούν κάθε φορά με ένα τρόπο συγκλονιστικό, με την τρυφερή αγάπη τους, τη ζεστασιά τους και την εμπιστοσύνη τους. Σήμερα βούτηξα πάλι στις αγκαλιές τους και πήρα δύναμη για τον μεγάλο αγώνα για τον τόπο μας, που πρέπει να τον ξαναφτιάξουμε και για τους ευπαθείς συμπολίτες μας που πρέπει να στηρίξουμε σε μια ζωή αξιοπρέπειας. Συνδεθήκαμε ξανά, ανταλλάξαμε σκέψεις, μοιραστήκαμε αγωνίες και συναισθήματα και κυρίως βρεθήκαμε όλοι μαζί. Με φιλία ανυπόκριτη, αναμιγνύοντας γλυκές και πικρές αναμνήσεις του απώτερου αλλά και πρόσφατου παρελθόντος, διαπιστώνοντας τις σύγχρονες δυσκολίες στη δουλειά, στα σπίτια μας αλλά στη χώρα, σχεδιάζοντας μαζί πρωτοβουλίες, σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, για το άμεσο μέλλον . Αυτοί όλοι, οι Άνθρωποι-  και τα Χρόνια τους Πολλά, είναι η ατμομηχανή μου. Αυτοί όλοι καταφέρνουν να δίνουν δύναμη στις «ρόδες» μου, με ενθαρρύνουν ώστε με ακόμη μεγαλύτερη ψυχή και θάρρος, να συνεχίσω να αγωνίζομαι, για όλα όσα μας ενώνουν, για όλα όσα πιστεύουμε, αλλά και για όλα όσα θέλουμε ΜΑΖΙ να πετύχουμε.

Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες, για αυτήν την σημαντική Χριστιανική γιορτή της Εκκλησίας μας, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου! Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας που γιορτάζει και αυτή τα 203 χρόνια από τον γενικό ξεσηκωμό κατά των Τούρκων κατακτητών. Σας ευχαριστώ όλους και όλες, όπως και τους συνεργάτες μου- τους αγαπημένους αυθεντικούς και αφοσιωμένους Ανθρώπους της κάθε μέρας μου, για την όμορφη γιορτή που μου ετοίμασαν. Να είμαστε όλοι καλά, γεμάτοι ευλογία, δύναμη και υγεία και -  Όλοι μαζί #Κανείς Μόνος».