Συνάντηση με την πρωταθλήτρια πάλης στην άμμο, Κατερίνα Πιτσιάβα, αθλήτρια της Πρότυπης Ακαδημίας Πάλης «Ογχηστός» του δ.Κιλελέρ, τον προπονητή της, Χάρη Χονδρονάσιο και τον πρόεδρο Θωμά Απόστολου, μέλος του διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποίησε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.
Σε εξαιρετικά ζεστό και ευχάριστο κλίμα, η Βουλευτής, έδωσε τα πιο θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Πιτσιάβα ,για τις μεγάλες επιτυχίες και τα μετάλλια που έχει κατακτήσει στην αθλητική της πορεία εδώ και χρόνια, τονίζοντας ότι αποτελεί ίνδαλμα για τους νέες και τις νέες . Παράλληλα ενημερώθηκε και από τον κ.Χάρη Χονδονάσιο, για τις προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές του Σωματείου «Ογχηστού».
Μετά την συνάντηση, η Ευαγγελία Λιακούλη ,επεσήμανε τα εξής:
«Σήμερα, είχα την τιμή και την χαρά, να υποδεχθώ στο γραφείο μου, πραγματικά γνώριμούς μου ανθρώπους , που μας συνδέει η κοινή καταγωγή και το όραμα για την ανάδειξη του Τόπου μας. Με πολλή συγκίνηση, συνάντησα ,ένα πολύ δικό μας παιδί, την Κατερίνα Πιτσιάβα, την αθλήτρια του «Ογχηστού», με πολλές διακρίσεις στο άθλημα και τον Χάρη Χονδρονάσιο, τον προπονητή της ,που ως άοκνος συνοδοιπόρος, έχει καταφέρει με την αφοσίωση και την πίστη του στην Κατερίνα, να την αναδείξει σε κορυφαία αθλήτρια της πάλης, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια αφού η Κατερίνα , με καταγωγή από τη γενέτειρά μου, τον Πλατύκαμπο Λάρισας, χάρη στο μοναδικό ταλέντο και τις αστείρευτες ικανότητές της , για μια ακόμη φορά, μας έκανε υπερήφανους και φέτος το καλοκαίρι και με την τελευταία της διάκριση, κατακτώντας την 4η θέση στο παγκόσμιο στερέωμα ,στο Πρωτάθλημα Γυναικών Πάλης στην άμμο ,¨beach wrestling για το 2022. Η καινούργια αυτή διάκριση προστίθεται στις προηγούμενες που και αυτές μας είχαν γεμίσει συγκίνηση, ειδικά το 2019 όταν κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο ίδιο άθλημα.
Πρόκειται για μια κορυφαία αθλήτρια , με σθένος ψυχής και αγωνιστικότητα, με μεγάλη πορεία ετών στο άθλημα της πάλης που τιμά τα χρώματα της Γαλανόλευκης , τον δήμο του Κιλελέρ, το νόμο της Λάρισας αλλά και όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στην διαδρομή της, σίγουρα αντιμετώπισε δυσκολίες όπως και η αποχή από διοργανώσεις, τα τελευταία δύο χρόνια λόγω των περιορισμών της πανδημίας, όμως η ίδια δεν λύγισε αλλά συνέχισε να προπονείται με ζήλο και καρτερικότητα.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλο το επιτελείο του ¨Ογχηστου¨ Πλατυκάμπου, ένα ερασιτεχνικό σωματείο της επαρχίας στο οποίο αθλούνται νέα παιδιά στο άθλημα της πάλης και του τζούντο και το οποίο οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε και κυρίως η Πολιτεία με κίνητρα και χρηματοδοτήσεις, σε όλα τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία.
Οι προκλήσεις για το άθλημα της πάλης στην άμμο είναι πολλές, αφού μάλιστα από το 2028 εντάσσεται στα ολυμπιακά αγωνίσματα.
Δεσμεύθηκα στα παιδιά αυτά ότι θα βρίσκομαι στο πλευρό τους , σε κάθε βήμα και σε κάθε αγώνα .
Ευχαρίστησα θερμά που μέσα από τις επιτυχίες του Ογχηστού, τοποθετούν το Δήμο Κιλελέρ και τη Λάρισα σε υψηλά βάθρα, με την ελπίδα οι προσπάθειές τους να καταστεί ο «Ογχηστος», σημείο αθλητικής αναφοράς για ολόκληρο τον νομό Λάρισας , να στέφονται πάντα από επιτυχίες»