Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία , προς τιμήν του Αγ.Χαραλάμπους που πραγματοποιήθηκε στον ομώνυμο Ιερό Ναό της γενέτειράς της, στον Πλατύκαμπο, παραβρέθηκε σήμερα, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ν.Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.
Μετά την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων, η Ευαγγελία Λιακούλη, δήλωσε τα εξής:
«Με λαμπρότητα και κατάνυξη, τιμήσαμε σήμερα, στην ιδιαίτερη γενέτειρά μου, τον Πλατύκαμπο, τον πολιούχο και προστάτη μας, έναν ακόμη Ιερομάρτυρα της Χριστιανοσύνης μας, τον Άγιο Χαράλαμπο, μαζί με πλήθος συγχωριανών πιστών.

Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, με φυσικές καταστροφές που συγκλονίζουν την οικουμένη, όπως ο φονικός σεισμός στη γειτονική Τουρκία και τη χώρα της Συρίας, που ο αριθμός των νεκρών και των αγνοουμένων ξεπερνά κάθε όριο, παράλληλα με τα συνεχόμενα οικονομικά αδιέξοδα που ταλανίζουν τη χώρα, με την κρίση σε ισχυρούς θεσμούς όπως η Δημοκρατίας μας, αλλά και με τον πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης να συνεχίζει να μαίνεται, είναι σημαντικό, να αντλούμε δύναμη από την Ορθοδοξία και τους Αγίους της.
Ένας τέτοιος σημαντικός Άγιος για την Εκκλησία μας ,είναι ο Άγιος Χαράλαμπος που μέσα από τα μαρτύρια που υπέμενε στωικά, κατόρθωσε να φανερώσει το μεγαλείο της Θεϊκής δύναμης, αλλά και τη δύναμη της ανθρώπινης προσφοράς.
Τιμώντας τους Αγίους μας, τιμάμε και σεβόμαστε την Ορθόδοξη πίστη μας. Χρέος δικός μας, να διατηρήσουμε άσβεστη τη μνήμη και την προσφορά τους, θέτοντάς ως πυξίδα προσανατολισμού την ταπεινοφροσύνη και τον πνευματικό τους αγώνα, προκειμένου να πορευόμαστε στη Θέωση, σε μια πορεία ζωής ευλάβειας, δικαιοσύνης και ήθους. Χρόνια Πολλά στις Εορτάζουσες και τους Εορτάζοντες, Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα σε όλον τον κόσμο».