Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής τα εγκαίνια των γραφείων της Πατριωτικής Ενωσης στη Λάρισα, στην διεύθυνση Κύπρου 80, έναντι της Κεντρικής πλατείας της πόλης.

Ο πρόεδρος του κόμματος, κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στην ομιλία του μεταξύ άλλων, ανέλυσε τις θέσεις του για όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν τον Ελληνικό λαό, όπως η παράλογη ακρίβεια, τα Εθνικά θέματα και η συνεχώς αυξανόμενη αναπάντητη προκλητικότητα των Τούρκων καθώς και η ενεργειακή φτώχεια η οποία οφείλεται κυρίως στις επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη με το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων.

Επίσης έκανε αναφορές και σε τοπικά ζητήματα, όπως είναι τα προβλήματα των αγροτών, των κτηνοτρόφων, η κρίση που βιώνει ο κόσμος του εμπορίου και η ακρίβεια που πνίγει τους εργαζόμενους. Ακόμη, ο κος Εμφιετζόγλου, αναφέρθηκε και στο ζήτημα των εκπαιδευτηρίων Ράπτου, επιρρίπτοντας πολιτικές ευθύνες στο υπουργείο Παιδείας και στην υφυπουργό κα Ζέτα Μακρή, διότι με την υπερβολικά ύποπτη στάση τους ταλαιπωρούν χιλιάδες γονείς και μαθητές. 

Τέλος παρουσίασε δύο υποψηφίους βουλευτές της εκλογικής περιφέρειας Λάρισας. Πρόκειται για τον φιλόλογο Γιάννη Ηλιούδη και το νομικό Γιώργο Δασκαλούλη, ενώ είπε πως σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλοι υποψήφιοι και το οργανωτικό του κόμματος για την Θεσσαλία.

Τα γραφεία λειτουργούν καθημερινά 10:00 με 13:00 το πρωί και 18:00 με 21:00 το απόγευμα. Τηλ. επικοινωνίας: 6934556705