Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Ξάνθης και τους πολίτες της Ορεινής περιοχής Ξάνθης συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με σκοπό τη στήριξη των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας.

Στην παράδοση των ειδών παρευρέθηκε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας κος Παντικίδης Λοΐζος ο οποίος τόνισε ότι είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες που προωθούν την αγάπη και την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο. Επίσης παρευρέθηκαν οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης ενώ τα είδη παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου οι οποίοι και ευχαρίστησαν για την προσφορά αυτή.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027» και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).